De AEG FFB41600ZW is een vrijstaande vaatwasser voor 13 couverts. AirDry opent de deur van de vaatwasser aan het eind van het vaatwasprogramma. Hierdoor wordt de vaat heel energiezuinig gedroogd. Het Pro Intensiv-programma maakt zelfs extreem vuile vaat stralend schoon. Krachtige waterstralen van 70°C maken korte metten met vuil.
Voordelen van de AEG FFB41600ZW
* Pro Intensiv-programma voor extra vuile vaat
* Met extra kort 30 minuten programma
* Startuitstelfunctie
* SensorLogic watersensor meet de noodzakelijke hoeveelheid water voor een schone vaat.
Vrijstaande AEG vaatwasser met Airdry technologie.
De AEG FFB41600ZW vrijstaande vaatwasser heeft energie efficiëntielabel A+. De vaatwasser is geschikt voor 13 standaardcouverts en beschikt over 4 temperaturen en 4 verschillende programma’s: 30 minuten 60°C, AutoSense 45°-70°C, Eco en Intensief 70°C.
De gevoelige Sensorlogic watersensor berekent automatisch de benodigde hoeveelheid water en het maximale energieverbruik. Verder heeft deze vaatwasser een in hoogte verstelbare bovenkorf (ook bij volle lading. De vaatwasser heeft een XtraDry optie om een boost te geven aan het droogresultaat en met de AirDry-technologie wordt de vaat op natuurlijke wijze gedroogd. De deur opent automatisch 10cm in de laatste fase van de cyclus, wanneer de vaat schoon is, waardoor de vaat met een natuurlijke luchtstroom gedroogd wordt.
Ook heeft de FFB41600ZW een warmwateraansluiting (tot 60°C), AquaControl waterbescherming, Extra Hygiëne optie en startuitstel tot 24 uur zodat je hem kan laten draaien wanneer dat uit komt. De AEG FFB41600ZW heeft een jaarlijks energieverbruik van 295kWh en een geluidsniveau van 47dB.