De AEG FSB52637Z volledig geïntegreerde vaatwasser heeft 13 couverts en een inbouwhoogte van 82 tot 88 cm. Dankzij QuickSelect is de bediening heel eenvoudig. Met de slider kies je tussen snel of eco. Vervolgens voeg je naar wens extra programma’s toe. AirDry zorgt ervoor dat de vaat natuurlijk en energiezuinig gedroogd wordt.
Voordelen van de AEG FSB52637Z
* QuickSelect – Eenvoudige bediening met slider en tiptoetsen
* AirDry – De vaat wordt op natuurlijke wijze energiezuinig gedroogd.
* Kort 30 minuten programma
* Beam-on-floor licht – Zie in een oogopslag wanneer de vaat klaar is.
AEG QuickSelect AirDry inbouwvaatwasser
QuickSelect van AEG zorgt voor optimale instellingen voor elke vaatwassercyclus. Kies met de schuiver een cyclustijd en eventuele optionele behandelingen. Allemaal in een paar tikken. Laat daarna de machine de rest doen.
Nieuwe Airdry-technologie geeft een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt de vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten.
Deze vaatwasser biedt een perfecte prestatie – snel, dankzij het speciale programma van een half uur. Met deze vaatwasser heb je de vaat na slechts 30 minuten weer perfect schoon in de kast staan.
Met Beam-on-floor-technologie zie je onmiddellijk de status van je afwas Deze volledig integreerbare vaatwasser beschikt over een intelligente manier om je over de status van je vaat op de hoogte te brengen. Beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, dan wordt er een groen licht geprojecteerd.
Een sensor zorgt ervoor dat de afwascyclus wordt aangepast volgens de hoeveelheid en de vuilgraad van de vaat. Zo wordt precies de juiste hoeveelheid water en energie gebruikt die nodig zijn voor een efficiënte reiniging. De speciale sensor in het AutoSense-programma detecteert hoe vuil de vaat is en hoe grondig die moet gereinigd. Mét gebruik van precies de juiste hoeveelheid water, energie en tijd. Hierdoor wordt de vaat op de meest milieuvriendelijke manier gewassen.