De AEG FSS62807P is een volledig geïntegreerde vaatwasser met ComfortLift. Dit handige systeem zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te bukken tijdens het in- en uitladen van de vaatwasser. De onderste korf wordt eenvoudig naar voren en naar boven geschoven zodat je er makkelijk bij kunt. Deze vaatwasser heeft Energieklasse E en ruimte voor 13 couverts.
Voordelen van de AEG FSS62807P
* ComfortLift – De onderste mand wordt met een mechanisme naar voren en omhoog getild voor makkelijk in- en uitladen zonder bukken
* QuickSelect – Kies eenvoudig tussen snel of eco en voeg extra behandelingen toe
* SatelliteClean – De roterende sproeiarm heeft een drie keer beter bereik, voor complete reiniging
* Beam-on-floor – Projecteert een rood licht op de vloer wanneer de vaatwasser bezig is en een groen licht wanneer de vaat klaar is.
AEG Comfortlift inbouwvaatwasser
De nieuwe Comfortlift-vaatwasser van AEG is uniek: het is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. Je glanzende vaat en pannen worden behoedzaam naar een aangename werkhoogte gebracht; zodat je efficiënter kunt in- en uitladen. Met Comfortlift hebben we wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild.
De ruime en uitneembare besteklade van deze afwasautomaat maakt het laden, wassen en uitladen van je bestek en keukengerei makkelijker dan ooit. Ze is speciaal ontworpen voor optimale ruimte en functionaliteit, kan tot 15 bestekken houden en beschikt over een verlengd gedeelte voor langer en groter keukengerei.
QuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment. En een vlekkeloze vaat.