✔ +330 vaatwassers online ✔ Alleen topmerken ✔ De beste aanbieders vergelijken

AEG vaatwasser

Afwassen, een taakje waaraan zowat iedereen een grondige hekel heeft. Een vaatwasser bevindt zich dan ook in menig keuken, en is tegenwoordig niet meer weg te denken. De aanschaf van een vaatwasser is dus ook zeker iets om goed over na te denken. De vaatwasser wordt veel gebruikt, dus je wil zeker zijn van een goede aankoop. Wanneer je een vaatwasser van AEG aanschaft ben je hier zeker van. Deze vaatwassers staan erom bekend dat ze erg energiezuinig zijn en daarnaast je vaat grondig schoonmaken. Daar komt nog bij dat de vaatwassers erg weinig geluid produceren. Kortom, met een vaatwasser van AEG zit je altijd goed.

Vaatwasser AEG FSE63700P

AEG heeft meerdere volledig geïntegreerde vaatwassers, waaronder deze. Het voordeel van een volledig geïntegreerde vaatwasser is dat de vaatwasser in dat geval compleet is weggewerkt in jouw keuken. Hierdoor wordt het design van de keuken niet verstoord, en zorgt het voor een rustige uitstraling. De vaatwasser AEG FSE63700P heeft een uitgestelde startfunctie, waardoor jouw vaat schoon is wanneer jou dat uitkomt. Daarnaast wast deze vaatwasser veel vaat in één keer, hij heeft namelijk ruimte tot wel 15 couverts. Ook is de vaatwasser met energielabel A++ erg zuinig in gebruikt, en hoor je de machine amper met maar 44 dB. Een vergelijkbare wasmachine met deze, maar van een iets lagere prijsklasse, is de AEG FSE52700P.

Vaatwasser AEG FEE63600PM

De vaatwasser AEG FEE63600PM is een half geïntegreerde vaatwasser. Dit houdt in dat de vaatwasser voor een groot deel is weggewerkt in jouw keukendesign, maar dat de bediening van de vaatwasser wel nog zichtbaar is. Hierdoor vallen half geïntegreerde vaatwassers vaak in een lagere prijscategorie dan volledig geïntegreerde vaatwassers. Het grote voordeel van deze vaatwasser is dat hij enorm energiezuinig is met energielabel A+++. Daarnaast produceert deze vaatwasser maar weinig geluid, en kan de vaatwasser veel vaat aan met 13 couverts. Door de handige binnenverlichting kun je de vaatwasser gemakkelijk in- en uitruimen. Hoewel dit model er specifiek bovenuit springt, doe je een goede aankoop met elk model vaatwasser van AEG!

Ga naar de bovenkant