✔ +330 vaatwassers online ✔ Alleen topmerken ✔ De beste aanbieders vergelijken
 • Aanbieding!

  AEG FEB52637ZM vaatwasser

  999,00 599,00
  Automatische deuropening om de vaat te drogen. AirDry waarborgt drie keer betere droogresultaten in vergelijking met systemen die een gesloten deur hebben. Geavanceerde AirDry-technologie maximaliseert de droogprestatie door gebruik te maken van de natuurlijke luchtstroom. De deur gaat in de eindfase van de cyclus automatisch 10 cm open, waardoor de vaat natuurlijk en effectief wordt gedroogd. AirDry zorgt voor drie keer betere droogresultaten in vergelijking met vaatwassers die niet over een automatische deuropening beschikken. De nieuwe Airdry-technologie geeft u een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus, als de vaat schoon is. Het droogt uw vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten. Deze vaatwasser biedt u een perfecte prestatie - snel, dankzij het speciale programma van een half uur. Met deze vaatwasser heeft u de vaat na slechts 30 minuten weer perfect proper in de kast staan. Deze vaatwasser beschikt over een extra efficiënt 30-minutenprogramma waarmee u uw vaat snel en perfect proper krijgt. Afwassen op maat wordt de norm met AEG-vaatwassers die met sensoren de tijd, temperatuur en hoeveelheid water van de lading automatisch aanpassen. Geavanceerde sensoren in AEG-vaatwassers passen automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan naar gelang het niveau van vuilheid van elke lading. Elke lading wordt dus apart bekeken met elke keer weer de beste resultaten. Deze volledig integreerbare vaatwasser beschikt over een intelligente manier om u over de status van uw vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, dan wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt. Installatie: Inbouw, geïntegreerd. Water- en energieverbruik: 9.9 liter, 0.92 kWh bij Eco 50°C. Inverter motor met 10 jaar garantie. 5 Programma's, 4 temperaturen. Afwasprogramma's: 30 minuten 60°C, AutoSense 45°, 70°, Eco, Glass 45°, intensief 70°C. Bestekmand. Startuitstel tot 24 uur. U kunt aangeven wanneer u de afwasautomaat wilt laten beginnen. Dit kan tot 24 uur na het moment waarop u de afwasautomaat heeft ingeschakeld. TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen. XtraDry optie: voor een extra boost aan het droogresultaat. AirDry technologie met AutoDoor systeem. Warmwateraansluiting tot 60°C. LED-indicaties voor zout en glansspoelmiddel. AutoOff functie. Op hoogte installeerbaar. AquaControl.
 • Aanbieding!

  AEG FES5367XZM vaatwasser

  1.099,00 699,00
  Geavanceerde AirDry-technologie maximaliseert de droogprestatie door gebruik te maken van de natuurlijke luchtstroom. De deur gaat in de eindfase van de cyclus automatisch 10 cm open, waardoor de vaat natuurlijk en effectief wordt gedroogd. AirDry zorgt voor drie keer betere droogresultaten in vergelijking met vaatwassers die niet over een automatische deuropening beschikken.nnNATUURLIJK DROGENnDe nieuwe Airdry-technologie geeft u een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt uw vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten.nnSNELLE EN EFFICIËNTE PRESTATIEnDeze vaatwasser biedt u een perfecte prestatie - snel, dankzij het speciale programma van een half uur.nnAANGEPASTE CYCLI, VOLLEDIGE REINIGINGnGeavanceerde sensoren in AEG-vaatwassers passen automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan naar gelang het niveau van vuilheid van elke lading. Elke lading wordt dus apart bekeken met elke keer weer de beste resultaten.nnDE STATUS VAN UW AFWAS IN EEN OOGOPSLAGnDeze volledig integreerbare vaatwasser beschikt over een intelligente manier om u over de status van uw vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, dan wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt.
 • Aanbieding!
  De AEG FFB41600ZW is een vrijstaande vaatwasser voor 13 couverts. AirDry opent de deur van de vaatwasser aan het eind van het vaatwasprogramma. Hierdoor wordt de vaat heel energiezuinig gedroogd. Het Pro Intensiv-programma maakt zelfs extreem vuile vaat stralend schoon. Krachtige waterstralen van 70°C maken korte metten met vuil. Voordelen van de AEG FFB41600ZW * Pro Intensiv-programma voor extra vuile vaat * Met extra kort 30 minuten programma * Startuitstelfunctie * SensorLogic watersensor meet de noodzakelijke hoeveelheid water voor een schone vaat. Vrijstaande AEG vaatwasser met Airdry technologie. De AEG FFB41600ZW vrijstaande vaatwasser heeft energie efficiëntielabel A+. De vaatwasser is geschikt voor 13 standaardcouverts en beschikt over 4 temperaturen en 4 verschillende programma's: 30 minuten 60°C, AutoSense 45°-70°C, Eco en Intensief 70°C. De gevoelige Sensorlogic watersensor berekent automatisch de benodigde hoeveelheid water en het maximale energieverbruik. Verder heeft deze vaatwasser een in hoogte verstelbare bovenkorf (ook bij volle lading. De vaatwasser heeft een XtraDry optie om een boost te geven aan het droogresultaat en met de AirDry-technologie wordt de vaat op natuurlijke wijze gedroogd. De deur opent automatisch 10cm in de laatste fase van de cyclus, wanneer de vaat schoon is, waardoor de vaat met een natuurlijke luchtstroom gedroogd wordt. Ook heeft de FFB41600ZW een warmwateraansluiting (tot 60°C), AquaControl waterbescherming, Extra Hygiëne optie en startuitstel tot 24 uur zodat je hem kan laten draaien wanneer dat uit komt. De AEG FFB41600ZW heeft een jaarlijks energieverbruik van 295kWh en een geluidsniveau van 47dB.
 • Aanbieding!
  De AEG FFB52610ZW vrijstaande vaatwasser heeft energie efficiëntielabel A++. De vaatwasser is geschikt voor 13 standaardcouverts en beschikt over 4 temperaturen en 5 verschillende programmas: 30 minuten 60°C, AutoSense 45°-70°C, Eco 50°, Glas 45°C en Intensief 70°C. De gevoelige Sensorlogic watersensor berekend automatisch de benodigde hoeveelheid water en het maximale energieverbruik. Verder heeft deze vaatwasser een in hoogte verstelbare bovenkorf (ook bij volle lading. De vaatwasser heeft een XtraDry optie om een boost te geven aan het droogresultaat en met de AirDry-technologie wordt uw vaat op natuurlijke wijze gedroogd. De deur opent automatisch 10cm in de laatste fase van de cyclus, wanneer de vaat schoon is, waardoor de vaat met een natuurlijke luchtstroom gedroogd wordt. Ook heeft de FFB52610ZW een warmwateraansluiting (tot 60°C), AquaControl waterbescherming, startuitstel tot 24 uur en een TimeSaver functie om de cyclusduur met 50% te verminderen. De AEG FFB52610ZW heeft een jaarlijks energieverbruik van 262kWh en een geluidsniveau van 44dB.
 • Aanbieding!
  Deze vrijstaande vaatwasser van AEG maakt uw leven een stuk simpeler. Hij heeft een speciale startuitstel functie waarmee u de vaatwasser op een later moment kunt laten starten. Zo kunt u bijvoorbeeld al vroeg naar uw werk en uw vaatwasser op een later tijdstip aan laten gaan. Daarnaast bespaart u energie met de special AirDry-functie. Deze functie zorgt er namelijk voor dat uw vaat op een uitstekende manier gedroogd wordt dankzij een natuurlijke luchtstroom. In de laatste fase van het droogcyclus opent de deur zichzelf 10cm zodat de stoom eruit kan. Zo droogt uw vaat op een natuurlijke manier. Hij is erg stil met maar 42db en verbruikt 9,9liter per cyclus. Hij is ook erg energiezuinig met een A+++ label. Er kunnen 13 couverts in dus u heeft voldoende ruimte voor al uw vaat. Hij heeft 5 programma's en 4 temperaturen.
 • Aanbieding!
  De AEG FFB53940ZW is een vrijstaande vaatwasser met Airdry-technologie. De vaatwasser beschikt over een MaxiFlex-lade waarmee alles in de vaatwasser past, ongeacht het formaat. De voordelen van de AEG FFB53940ZW: * Airdry-technologie laat de schone vaat drogen door een natuurlijke luchtstroom * Dankzij de MaxiFlex-lade past al het keukengerei in de vaatwasser * De vaatwasser is bijzonder energiezuinig * Met de TimeSaver-functie verminder je de cyclusduur met 50%, ideaal voor wanneer de vaat snel schoon moet zijn Flexibel en geschikt voor elk formaat dankzij de MaxiFlex-lade Met de MaxiFlex-lade heb je nooit meer last van keukengerei dat niet in de vaatwasser past. De lade is ontworpen om aan alle keukengerei een plek te geven, ongeacht het formaat of de vorm. De verdelers in de lade zijn flexibel, en dankzij de maximale diepte van de vaatwasser pas je de lading op maat aan. Alles wordt in één keer eenvoudig geplaatst en gereinigd, zodat je altijd gegarandeerd bent van een schone vaat. Energiezuinig een uitzonderlijk droge vaat De AEG FFB53940ZW is uitgerust met Airdry-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de vaat gedroogd wordt door een natuurlijke luchtstroom. Wanneer de vaat schoon is opent de deur van de vaatwasser automatisch 10 cm, zodat de vaat op een natuurlijke en energiezuinige manier droogt.
 • Aanbieding!

  AEG FSB41600Z vaatwasser

  899,00 649,00
  De vaatwasser FSB41600Z van AEG is een zeer slimme vaatwasser. Per lading bekijkt hij hoe groot en vuil de lading is en hier past hij de tijd, temperatuur en het waterverbruik op aan. U krijgt dus keer op keer de beste en zuinigste wasresultaten. De nieuwe AirDry-technologie maximaliseert de droogprestaties. In zijn laatste droogfase opent de deur 10cm en droogt de vaat op natuurlijke wijze, en dat verlaagt uw energiekosten. De vaatwasser valt onder energie-efficiëntieklasse A+.
 • Aanbieding!

  AEG FSB52637P vaatwasser

  659,00 549,00
  De AEG FSB52637P inbouwvaatwasser heeft 13 couverts en energieklasse A++. De vaatwasser is eenvoudig en snel in te stellen dankzij QuikSelect. Daarnaast zorgen AirDry en AutoSense ervoor dat de vaatwasser zuinig omgaat met water en energie. Aan het eind van het programma gaat de deur op een kier waardoor de vaat op natuurlijke wijze wordt gedroogd. Hierdoor wordt de vaat nóg beter droog. Voordelen van de AEG FSB52637P * QuickSelect: stel eenvoudig de vaatwasser in met de schruiver en tiptoetsen voor extra behandelingen * AirDry: vaat wordt natuurlijk en energiezuinig gedroogd doordat aan het eind van het programma de 10 cm opent waardoor de vaat verder aan de lucht droogt. * Extra snel programma van een half uur * Beam-on-floor: de vaatwasser projecteert een rode stip op de vloer wanneer het programma draait * AutoSense: de sensor detecteert hoe vuil de vaat is en past het programma automatisch aan AEG Quickselect AirDry inbouwvaatwasser Vaatwassen op maat. Met slechts 1 touch QuickSelect van AEG zorgt voor optimale instellingen voor elke vaatwassercyclus. Kies met de schuiver een cyclustijd en eventuele optionele behandelingen. Allemaal in een paar tikken. Laat daarna de machine de rest doen. Geniet van smetteloze resultaten op het meest geschikte moment. Moeiteloze cyclusinstelling met QuickSelect QuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment. En een vlekkeloze vaat. Natuurlijk drogen De nieuwe Airdry-technologie geeft u een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt uw vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten. Snelle en efficiënte prestatie Deze vaatwasser biedt u een perfecte prestatie - snel, dankzij het speciale programma van een half uur. De status van uw afwas in een oogopslag Deze volledig integreerbare vaatwasser beschikt over een intelligente manier om u over de status van uw vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, dan wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt. Efficiënte reiniging. In iedere cyclus De speciale sensor in het AutoSense-programma detecteert hoe vuil uw vaat is en hoe grondig die moet gereinigd worden. Mét gebruik van precies de juiste hoeveelheid water, energie en tijd. Hierdoor wordt de vaat op de meest milieuvriendelijke manier gewassen.
 • Aanbieding!

  AEG FSB52637Z vaatwasser

  659,00 549,00
  De AEG FSB52637Z volledig geïntegreerde vaatwasser heeft 13 couverts en een inbouwhoogte van 82 tot 88 cm. Dankzij QuickSelect is de bediening heel eenvoudig. Met de slider kies je tussen snel of eco. Vervolgens voeg je naar wens extra programma's toe. AirDry zorgt ervoor dat de vaat natuurlijk en energiezuinig gedroogd wordt. Voordelen van de AEG FSB52637Z * QuickSelect - Eenvoudige bediening met slider en tiptoetsen * AirDry - De vaat wordt op natuurlijke wijze energiezuinig gedroogd. * Kort 30 minuten programma * Beam-on-floor licht - Zie in een oogopslag wanneer de vaat klaar is. AEG QuickSelect AirDry inbouwvaatwasser QuickSelect van AEG zorgt voor optimale instellingen voor elke vaatwassercyclus. Kies met de schuiver een cyclustijd en eventuele optionele behandelingen. Allemaal in een paar tikken. Laat daarna de machine de rest doen. Nieuwe Airdry-technologie geeft een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt de vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten. Deze vaatwasser biedt een perfecte prestatie - snel, dankzij het speciale programma van een half uur. Met deze vaatwasser heb je de vaat na slechts 30 minuten weer perfect schoon in de kast staan. Met Beam-on-floor-technologie zie je onmiddellijk de status van je afwas Deze volledig integreerbare vaatwasser beschikt over een intelligente manier om je over de status van je vaat op de hoogte te brengen. Beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, dan wordt er een groen licht geprojecteerd. Een sensor zorgt ervoor dat de afwascyclus wordt aangepast volgens de hoeveelheid en de vuilgraad van de vaat. Zo wordt precies de juiste hoeveelheid water en energie gebruikt die nodig zijn voor een efficiënte reiniging. De speciale sensor in het AutoSense-programma detecteert hoe vuil de vaat is en hoe grondig die moet gereinigd. Mét gebruik van precies de juiste hoeveelheid water, energie en tijd. Hierdoor wordt de vaat op de meest milieuvriendelijke manier gewassen.
 • Aanbieding!
  De AEG FSB5360CZ is een volledig geïntegreerde vaatwasser met 13 couverts en energieklasse A+++. De Nishoogte is 82 tot 88 cm. Het instellen van de vaatwasser gaat zeer eenvoudig met de QuickSelect slider. En tiptoetsen. Met de slider kies je de lengte van het programma en met de tiptoetsen voeg je extra programma-opties toe. Voordelen van de AEG FSB5360CZ * QuickSelect - Moeiteloze cyclusinstelling met slider en tiptoetsen * SatelliteClean - Groter bereik van de sproeiarm voor een complete reiniging * Airdry - Vaat wordt energiezuinig aan de lucht gedroogd * Beam-on-floor - Projecteert een rood licht op de vloer wanneer de vaatwasser aan de gang is AEG inbouwvaatwasser met QuickSelect Zelfs dicht op elkaar geplaatste of grotere voorwerpen worden met SatelliteClean® van hoek tot hoek gereinigd. De innovatieve sproeiarm garandeert dat het water overal komt. Voor een grondige reiniging. Met een drie keer beter sproeibereik zorgt hij voor de beste resultaten waar de vaat zich ook bevindt. QuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment. En een vlekkeloze vaat. De nieuwe Airdry-technologie geeft u een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt uw vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten. Deze volledig integreerbare vaatwasser beschikt over een intelligente manier om u over de status van uw vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, dan wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt. Het PerfectFit-schuifsysteem zorgt voor een naadloze installatie van de vaatwasser. Geschikt voor alle hoogtes en de plint hoeft niet aangepast te worden. Geschikt voor elke moderne keuken.
 • Aanbieding!
  Het GlassCare-systeem in de vaatwasser van AEG biedt de beste zorg voor glaswerk gedurende het gehele wasproces. De unieke SoftGrip-functie houdt de steel en de voet van ieder glas behoedzaam maar stevig op haar plaats tijdens de volledige duur van het programma.nnELK GLAS PERFECT GEPOSITIONEERD VOOR ULTIEME BESCHERMINGnDe glashouder in het onderste rek van de AEG vaatwassers biedt volledige veiligheid voor al uw glaswerk. Het onderste rek is uitgerust met SoftGrips en SoftSpikes, die speciaal zijn ontworpen om glazen op hun plaats te houden. Zo voorkomt u beschadigingen tijdens iedere wasbeurt.nnMOEITELOZE INSTELLING VAN DE AFWASCYCLUS MET QUICKSELECTnQuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Stel de cyclustijd met de schuifbediening in en voeg met één vingerdruk extra keuzes toe. De machine doet de rest. Afwassen op maat op het meest geschikte moment, én een vlekkeloze vaat.nnNATUURLIJK DROGENnDe nieuwe AirDry-technologie maximaliseert uw droogprestaties met natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste droogfase. Het droogt uw vaat op natuurlijke wijze en verlaagt uw energiekosten.nnCONTROLEER IN EEN OOGOPSLAGnDeze volledig ingebouwde vaatwasser beschikt over een intelligente manier om u over de status van uw vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt.
 • Aanbieding!

  AEG FSE52607P vaatwasser

  1.199,00 799,00
  Zelfs dicht op elkaar geplaatste of grotere voorwerpen worden met SatelliteClean® van hoek tot hoek gereinigd. De innovatieve sproeiarm garandeert dat het water overal komt. Voor een grondige reiniging. Met een drie keer beter sproeibereik zorgt hij voor de beste resultaten waar de vaat zich ook bevindt.nnKRACHTIG AFWASSEN. MET SATELLITECLEAN®nGeniet van vlekkeloze reiniging van de vaat met SatelliteClean®. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaardnorm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal. Voor een complete reiniging.nnSUPERIEURE REINIGING EN DE BESTE GLASWERKVERZORGINGnUw delicate glazen kunnen niet veiliger gereinigd worden dankzij de AEG SoftGrip en SoftSpikes, die uw glazen perfect vasthouden zodat ze niet beschadigd worden.nnMOEITELOZE INSTELLING VAN DE AFWASCYCLUS MET QUICKSELECTnQuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Stel de cyclustijd met de schuifbediening in en voeg met één vingerdruk extra keuzes toe. De machine doet de rest. Afwassen op maat op het meest geschikte moment, én een vlekkeloze vaat.nnNATUURLIJK DROGENnDe nieuwe AirDry-technologie maximaliseert uw droogprestaties met natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste droogfase. Het droogt uw vaat op natuurlijke wijze en verlaagt uw energiekosten.nnCONTROLEER IN EEN OOGOPSLAGnDeze volledig ingebouwde vaatwasser beschikt over een intelligente manier om u over de status van uw vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt.

AEG vaatwasser

Afwassen, een taakje waaraan zowat iedereen een grondige hekel heeft. Een vaatwasser bevindt zich dan ook in menig keuken, en is tegenwoordig niet meer weg te denken. De aanschaf van een vaatwasser is dus ook zeker iets om goed over na te denken. De vaatwasser wordt veel gebruikt, dus je wil zeker zijn van een goede aankoop. Wanneer je een vaatwasser van AEG aanschaft ben je hier zeker van. Deze vaatwassers staan erom bekend dat ze erg energiezuinig zijn en daarnaast je vaat grondig schoonmaken. Daar komt nog bij dat de vaatwassers erg weinig geluid produceren. Kortom, met een vaatwasser van AEG zit je altijd goed.

Vaatwasser AEG FSE63700P

AEG heeft meerdere volledig geïntegreerde vaatwassers, waaronder deze. Het voordeel van een volledig geïntegreerde vaatwasser is dat de vaatwasser in dat geval compleet is weggewerkt in jouw keuken. Hierdoor wordt het design van de keuken niet verstoord, en zorgt het voor een rustige uitstraling. De vaatwasser AEG FSE63700P heeft een uitgestelde startfunctie, waardoor jouw vaat schoon is wanneer jou dat uitkomt. Daarnaast wast deze vaatwasser veel vaat in één keer, hij heeft namelijk ruimte tot wel 15 couverts. Ook is de vaatwasser met energielabel A++ erg zuinig in gebruikt, en hoor je de machine amper met maar 44 dB. Een vergelijkbare wasmachine met deze, maar van een iets lagere prijsklasse, is de AEG FSE52700P.

Vaatwasser AEG FEE63600PM

De vaatwasser AEG FEE63600PM is een half geïntegreerde vaatwasser. Dit houdt in dat de vaatwasser voor een groot deel is weggewerkt in jouw keukendesign, maar dat de bediening van de vaatwasser wel nog zichtbaar is. Hierdoor vallen half geïntegreerde vaatwassers vaak in een lagere prijscategorie dan volledig geïntegreerde vaatwassers. Het grote voordeel van deze vaatwasser is dat hij enorm energiezuinig is met energielabel A+++. Daarnaast produceert deze vaatwasser maar weinig geluid, en kan de vaatwasser veel vaat aan met 13 couverts. Door de handige binnenverlichting kun je de vaatwasser gemakkelijk in- en uitruimen. Hoewel dit model er specifiek bovenuit springt, doe je een goede aankoop met elk model vaatwasser van AEG!