Deze geïntegreerde Bosch SMI46MS11N inbouwvaatwasser past mooi in uw keuken en neemt u het werk uit handen. Hij is niet alleen heel zuinig met energielabel A++, hij is bovendien heel stil. Ideaal voor als u een open keuken heeft en ‘s avonds niet gestoord wil worden door het geluid van uw vaatwasser.
Voordelen van de Bosch SMI46MS11N
* Stil in gebruik met slechts 43 decibel dus ook geschikt voor een open keuken
* Extra droog programma voor moeilijk te drogen vaat
* Speciaal 40°C glasprogramma om glas te reinigen en te drogen
* De korven en lade zijn makkelijk verstelbaar
Stille inbouwvaatwasser met 43 dB
Deze vaatwasser is volledig integreerbaar en zeer energiezuinig met en A++ energielabel. Hij is geschikt voor 13 standaard couverts en heeft 6 verschillende programma's.
Daarnaast heeft hij ook nog 3 speciale functies. Variospeed, hiermee is uw vaatwasser sneller klaar. Extra Droog, een speciale functie om vaat die moeilijk droogt, toch droog te krijgen. En HygiënePlus, deze functie garandeert een optimale hygiëne bij de afwas. Hij wast uw vaat af met extra hoge temperatuur.
Verder heeft hij een digitaal display met rode indicaties waar o.a. de resttijd wordt aangegeven. Ook heeft hij een Infolight, een rood lichtpuntje op de vloer geeft u aan wanneer het programma loopt en is afgelopen.
U kunt de start uitstellen tussen 1 en 24 uur. Hij heeft Vario-servieskorven voor een flexibele indeling en een speciale houder voor kleine voorwerpen. Ook heeft hij een warmtewisselaar die altijd voor de juiste temperatuur zorgt voor uw vaat. Daarnaast heeft de vaatwasser glasbeschermingstechniek en een Easylock deursluiting.