Deze uitzonderlijk stille witte inbouw vaatwasser zorgt voor extra rust in uw huishouden. Hij heeft maar een geluidsniveau van 44db dankzij de EcoSilence Drive motor. Naast dat deze motor erg stil is verbruikt hij ook minder energie. Hierdoor heeft de vaatwasser ook een A++ energielabel.
Programmas en speciale functies
De vaatwasser is geschikt voor 14 couverts en heeft 6 verschillende programmas. Naast de 6 programmas heeft hij ook nog 3 speciale functies. VarioSpeedPlus zorgt ervoor dat uw vaat tot wel 30% sneller klaar is. HygiënePlus is een speciale functie die met hoge temperatuur zorgt dat bacteriën en onzichtbare ziektekiemen goed verwijderd worden. Extra droog is een functie die ervoor zorgt dat zelfs de moeilijkst drogende vaat goed droog wordt. Ook heeft de vaatwasser een speciale reiniging en onderhoud functie genaamd MachineCare. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verspreid dankzij de DoseerAssistent.
Flexibele indeling
De vaatwasser is voorzien van VarioFlex korven waardoor u erg flexibel bent met uw vaatwasser in te ruimen. De bovenkorf is hoogte verstelbaar en heeft 2 neerklapbare bordensteunen en een bestekétagère. De onderkorf heeft 4 neerklapbare bordensteunen en een vario-bestekkorf
Bediening en beveiliging
De vaatwasser heeft een digitale display met rode indicaties die de resttijdindicatie in minuten weergeeft. U kunt de starttijd uitstellen en hij geeft een indicatie als het zout bijgevuld moet worden. U kunt de vaatwasser veilig gebruiken dankzij de AquaStop waterbeveiliging en de kinderbeveiliging. Dankzij de warmtewisselaar gebruikt de vaatwasser altijd de juiste, constante temperatuur. Hierdoor blijft u vaat ook optimaal verzorgd.