U kunt extra stil de vaat doen met de Bosch SMV46IX10N volledig geïntegreerde vaatwasser. Wanneer hij aan staat heeft hij een geluidsniveau van slechts 46 dB. Uw delicate glaswerk en porselein worden goed beschermd in deze vaatwasser. Hij heeft een 40°C glasprogramma en een warmtewisselaar voor een constante temperatuur zonder temperatuurschommelingen. En het extra droog programma maakt ook plastic borden goed droog.
Voor- en nadelen van de Bosch SMV46IX10N
* Extra stille vaatwasser met een geluidsniveau van slechts 46 dB
* Extra droog programma om vaat die moeilijk droogt toch droog te krijgen
* De warmtewisselaar warmt het water eerst voor zodat er altijd een constante temperatuur is in de vaatwasser, ideaal voor delicaat glaswerk en porselein
* Infolight projecteert een rood licht op de vloer wanneer de vaatwasser aan staat
* Infolight laat de resterende tijd niet zien
SilencePlus Bosch inbouwvaatwasser, extra stil
Deze SilencePlus vaatwasser van Bosch is speciaal ontworpen met technologie die uw vaatwasser erg stil maken. Hij heeft 6 verschillende programma's waaronder een speciaal programma voor uw glaswerk. Ook heeft de vaatwasser een speciale functie om vaat die moeilijk droogt toch droog te krijgen. Hij is geschikt voor 13 couverts. Als uw vaatwasser klaar is geeft hij een signaal. De flexibele korven zijn verstelbaar dus de vaat inruimen wordt hiermee een stuk makkelijker.