Deze Supersilence vaatwasser is volledig integreerbaar en erg stil. Hij is daarnaast ook erg zuinig met een A+++-10% energielabel. Hij heeft een capaciteit van 13 standaard-couverts. Hij heeft 8 programma's en 4 speciale functies. :
* IntensiveZone: U kunt nu uw pannen en andere vaat die hardnekkig vuil hebben onder in de vaatwasser zetten voor een intensievere schoonmaak, terwijl uw glaswerk en andere delicate vaat in uw bovenkorf veilig blijft en een standaard schoonmaak krijgen.
* Bedien via de App: U kunt nu uw vaatwasser bedienen met de Bosch app
* HygiënePlus: deze functie garandeert een optimale hygiëne bij de afwas. Hij wast uw vaat af met extra hoge temperatuur.
* Extra droog: Zorgt ervoor dat vaat die moeilijk droogt toch goed droog wordt.
* Halve Belading: U kunt nu ook uw vaatwasser laten draaien ook al is hij maar half gevuld. Hij is Home Connect Ready via WLAN. Hij heeft speciale glasbeschermingstechniek waardoor u ook uw glazen veilig kunt schoonmaken. Ook heeft hij een TimeLight. Timelight is een resttijdindicatie op de vloer waardoor u weet of de vaatwasser nog bezig is en hoe lang nog . U kunt de start uitstellen tussen 1 en 24 uur. Hij heeft een zwarte display met witte tekst en een zwart bedieningspaneel met TouchControl. Hij heeft binnenverlichting en een akoestisch signaal bij einde programma. Dankzij de warmtewisselaar blijft de temperatuur stabiel en optimaal voor uw vaat. Hij heeft een waterbesparingssysteem waardoor hij maar 7,5 liter water gebruikt.
Flexibele indeling
Hij heeft VarioFlex Pro-servieskorven met flexibele onderdelen in rood en een extra ruime zilverkleurige servieskorf met handgreep. U kunt de bovenkorf in 3 hoogtes verstellen. Hij heeft in de bovenkorf 6 neerklapbare bordensteunen, een bestek etagère en 2 kopjes-etagères. In de onderkorf zit en bestekkorf, 8 neerklapbare bordensteunen, 2 kopjes-etagères en een steunbeugel voor glazen met een lange korf. Ook heeft hij een houder voor kleine voorwerpen.