✔ +330 vaatwassers online ✔ Alleen topmerken ✔ De beste aanbieders vergelijken
 • Aanbieding!
  Extra droog functie De SMI25GS00N inbouw vaatwasser van Bosch heeft perfecte droogresultaten door de Extra droog functie, waarbij ook moeilijk te drogen vaat toch droog wordt. Bijzonder stil Een luidruchtige vaatwasser is onprettig in de huiselijke sfeer. Voor extra rust in huis beschikt u over het stille programma dat een geluidsniveau van slechts 46 dB haalt. Optimale bescherming van uw glaswerk Wanneer u veel glazen in de vaatwasser heeft staan is het raadzaam om het 40º Glas programma te selecteren. Hiermee wordt uw glaswerk optimaal gereinigd en gedroogd zonder dat deze worden beschadigd door vocht en warmte. In hoogte verstelbare korf Geen vaat is hetzelfde, waardoor het flexibel indelen van de vaatwasser extra goed uitkomt. De bovenste korf kan in hoogte versteld worden waardoor u tevens grotere servies stukken, of bijvoorbeeld pannen uitstekend kwijt kunt.
 • Aanbieding!
  Deze geïntegreerde Bosch SMI46MS11N inbouwvaatwasser past mooi in uw keuken en neemt u het werk uit handen. Hij is niet alleen heel zuinig met energielabel A++, hij is bovendien heel stil. Ideaal voor als u een open keuken heeft en 's avonds niet gestoord wil worden door het geluid van uw vaatwasser. Voordelen van de Bosch SMI46MS11N * Stil in gebruik met slechts 43 decibel dus ook geschikt voor een open keuken * Extra droog programma voor moeilijk te drogen vaat * Speciaal 40°C glasprogramma om glas te reinigen en te drogen * De korven en lade zijn makkelijk verstelbaar Stille inbouwvaatwasser met 43 dB Deze vaatwasser is volledig integreerbaar en zeer energiezuinig met en A++ energielabel. Hij is geschikt voor 13 standaard couverts en heeft 6 verschillende programma's. Daarnaast heeft hij ook nog 3 speciale functies. Variospeed, hiermee is uw vaatwasser sneller klaar. Extra Droog, een speciale functie om vaat die moeilijk droogt, toch droog te krijgen. En HygiënePlus, deze functie garandeert een optimale hygiëne bij de afwas. Hij wast uw vaat af met extra hoge temperatuur. Verder heeft hij een digitaal display met rode indicaties waar o.a. de resttijd wordt aangegeven. Ook heeft hij een Infolight, een rood lichtpuntje op de vloer geeft u aan wanneer het programma loopt en is afgelopen. U kunt de start uitstellen tussen 1 en 24 uur. Hij heeft Vario-servieskorven voor een flexibele indeling en een speciale houder voor kleine voorwerpen. Ook heeft hij een warmtewisselaar die altijd voor de juiste temperatuur zorgt voor uw vaat. Daarnaast heeft de vaatwasser glasbeschermingstechniek en een Easylock deursluiting.
 • Een schone en droge vaat De SMU46GS01N vrijstaande vaatwasser van Bosch heeft perfecte droogresultaten door de Extra droog functie, waarbij ook moeilijk te drogen vaat toch droog wordt. Bijzonder stil Een luidruchtige vaatwasser is onprettig in de huiselijke sfeer. Voor extra rust in huis beschikt u over het stille programma dat een geluidsniveau van slechts 46 dB haalt. Optimale bescherming van uw glaswerk Wanneer u veel glazen in de vaatwasser heeft staan is het raadzaam om het 40º Glas programma te selecteren. Hiermee wordt uw glaswerk optimaal gereinigd en gedroogd zonder dat deze worden beschadigd door vocht en warmte. In hoogte verstelbare korf Geen vaat is hetzelfde, waardoor het flexibel indelen van de vaatwasser extra goed uitkomt. De bovenste korf kan in hoogte versteld worden waardoor u tevens grotere servies stukken, of bijvoorbeeld pannen uitstekend kwijt kunt. 7-segment display Op het 7-segment display aan de voorzijde wordt aangegeven wanneer de vaatwasser weer zout en glansspoelmiddel nodig heeft. Ook is de resterende tijd van het programma af te lezen, waardoor u precies weet wanneer de vaat klaar is.
 • Aanbieding!

  Bosch SBE46MX23E vaatwasser

  1.219,00 830,00
  Algemeen: * Energie-efficiëntieklasse: A++ * Capaciteit: 14 standaard-couverts * Voorzien van MachineCare functie (voor reiniging en onderhoud) * DoseerAssistent: vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verspreidComfort / Zekerheid: * Digitaal display met rode indicaties * InfoLight: statusindicatie d.m.v. rood lichtpunt op de vloer * Akoestisch signaal bij einde programma * Starttijdkeuze 1-24 uur * AquaSensor * Warmtewisselaar: altijd de juiste temperatuur, optimale zorg voor uw vaat * Afwasmiddelherkenning * Glasbeschermingstechniek * Navulindicatie: zout * VarioLade * silver/dark grey * RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen) * 2 Neerklapbare bordenrekken in bovenkorf * Kopjes-étagère in bovenkorf (2x) * 4G * EasyLock deursluiting * AquaStop: Bosch garantie: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie * EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologieTechnische specificaties: * Verbruik in Eco 50°C programma: 266 kWh / 2660 liter per jaar * Droogefficiëntieklasse: A * Geluidsniveau: 44 dB(A) re 1 pW * Geluidsniveau (nachtprogramma): 41 dB(A) re 1 pW * Afmetingen (hxbxd): 86.5 x 59.8 x 55 cm
 • Aanbieding!

  Bosch SMI88TS46E vaatwasser

  1.579,00 819,00
  Deze vaatwasser is erg energiezuinig met een A+++ energielabel en daarnaast ook nog een super stil. Hij is geschikt voor 14 standaard couverts. Hij heeft een zwart bedieningspaneel met TouchControl. Ook heeft hij een TFT-display met intuïtieve programma keuze met tekst, real-time weergave en status informatie. Het elektronische Display heeft witte tekst. Hij heeft 8 programmas en heeft 5 speciale functies: * IntensiveZone: U kunt nu uw pannen en andere vaat die hardnekkig vuil hebben onder in de vaatwasser zetten voor een meer intensievere schoonmaak, terwijl uw glaswerk en andere delicate vaat in uw bovenkorf veilig blijft en een standaard schoonmaak krijgen. * Bedien via de App: U kunt nu uw vaatwasser bedienen met de Bosch app * HygiënePlus: deze functie garandeert een optimale hygiëne bij de afwas. Hij wast uw vaat af met extra hoge temperatuur. * Extra droog: Zorgt ervoor dat vaat die moeilijk droogt toch goed droog wordt. * Halve Belading: U kunt nu ook uw vaatwasser laten draaien ook al is hij maar half gevuld. Hij is Home Connect Ready via WLAN. U kunt hem dus met de speciale app van Bosch van een afstand bedienen. De eerste stap richting een smart-home. Hij heeft speciale glasbeschermingstechniek waardoor u ook uw glazen veilig kunt schoonmaken. U kunt de start uitstellen tussen 1 en 24 uur. Hij heeft VarioFlex-korven en een Variolade voor een flexibele indeling. Hij heeft twee kopjes-étagères in de bovenkorf en twee in de onderkorf, 6 neerklapbare bordensteunen in de bovenkorf, 8 neerklapbare bordensteunen in de onderkorf en de bovenkorf kunt u in hoogte verstellen. De servieskorven zijn extra ruim en hij heeft ook een bestekkorf. Hij heeft ook een Aquasensor en beladingssensor waardoor hij het waterverbruik aanpast op de hoeveelheid vaat. Ook heeft hij binnenverlichting en een navulindicatie voor zout. Dankzij de warmtewisselaar gebruikt de vaatwasser altijd de juiste temperatuur.
 • Aanbieding!
  Met de SMS25AI00E vaatwasser van Bosch is het opruimen van de vaat nog efficiënter en energiezuiniger. Deze vaatwasser is geschikt voor 12 standaard couverts. Dankzij de innovatieve Active Water spoeltechnologie levert deze vaatwasser uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie. Daarnaast zorgt de AquaSensor en de beladingssensor er voor dat het waterverbruik aangepast wordt aan de hoeveelheid vuil op de vaat. De vaatwasser beschikt over vijf programma's waaronder: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, 1h 65 °C, en Voorspoelen. Per beurt gebruikt de vaatwasser 12 liter water, en scoort op de energie-efficiëntie lijst hoog met een A+. In de onderkorf zit een handig bestekmandje. Bovendien is de vaatwasser extra stil met een geluidsniveau van 48 dB. Verder is de vaatwasser voorzien van startuitstel, resttijdindicatie, Aquastop waterbeveiliging, afwasmiddelherkenning en navulindicatie voor het zout.
 • Algemene informatie: * Energie-efficiëntieklasse: A+ * Capaciteit: 13 standaard-couverts * 5 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Schnell 45 °C * 2 Speciale functies: VarioSpeed, Extra Droog * DoseerAssistent: vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verspreid * AquaSensor * AfwasmiddelherkenningDesign: * Draaiknop met geïntegreerde start-toets * Digitaal display met rode indicatiesComfort / Zekerheid: * Vario-servieskorven * silver/dark grey * In hoogte verstelbare bovenkorf * 2 Neerklapbare bordensteunen onderkorf * Bestekétagère in bovenkorf * Bestekkorf in onderkorf * Kopjes-étagère in bovenkorf (2x) * Starttijdkeuze 1-24 uur * Resttijdindicatie in minuten * Navulindicatie: zout * en glansspoelmiddel * EasyLock deursluiting * Glasbeschermingstechniek * EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie * AquaStop: Bosch garantie: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantieTechnische specificaties: * Verbruik in Eco 50°C programma: 294 kWh / 2660 liter per jaar * Waterverbruik in Eco 50°C programma: 2660 liter per jaar, op basis van 280 standaard spoelbeurten. * Droogefficiëntieklasse: A * Geluidsniveau: 46 dB(A) re 1 pW * Geluidsniveau (extra stil programma) 43 dB(A) re 1 pW * Afmetingen (hxbxd): 84.5 x 60 x 60 cm * * Vind hier de garantiebepalingen: www.siemens-home.nl
 • Aanbieding!
  De Bosch SMS68TI01E is een super stille, RVS-look, vrijstaande vaatwasmachine. Er is ruimte voor 14 couverts en dankzij startuitstel kunt u naar eigen inzicht uw programma's later op de dag of 's nachts starten. De SMS68TI01E beschikt over 8 wasprogramma's: intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Glas 40 °C, 1h. 65 °C, Snel 45 °C en voorspoelen. Dankzij de VarioSpeedPlus functie, geniet u van drie keer sneller en optimaal reinigings- en droogresultaat. Daarnaast zorgt de HygiënePlus-functie voor optimale hygiëne dankzij spoelen op hogere temperaturen. De SMS68TI01E is met energielabel A+ een energiezuinige en efficiënte vaatwasmachine.
 • Aanbieding!
  U kunt extra stil de vaat doen met de Bosch SMV46IX10N volledig geïntegreerde vaatwasser. Wanneer hij aan staat heeft hij een geluidsniveau van slechts 46 dB. Uw delicate glaswerk en porselein worden goed beschermd in deze vaatwasser. Hij heeft een 40°C glasprogramma en een warmtewisselaar voor een constante temperatuur zonder temperatuurschommelingen. En het extra droog programma maakt ook plastic borden goed droog. Voor- en nadelen van de Bosch SMV46IX10N * Extra stille vaatwasser met een geluidsniveau van slechts 46 dB * Extra droog programma om vaat die moeilijk droogt toch droog te krijgen * De warmtewisselaar warmt het water eerst voor zodat er altijd een constante temperatuur is in de vaatwasser, ideaal voor delicaat glaswerk en porselein * Infolight projecteert een rood licht op de vloer wanneer de vaatwasser aan staat * Infolight laat de resterende tijd niet zien SilencePlus Bosch inbouwvaatwasser, extra stil Deze SilencePlus vaatwasser van Bosch is speciaal ontworpen met technologie die uw vaatwasser erg stil maken. Hij heeft 6 verschillende programma's waaronder een speciaal programma voor uw glaswerk. Ook heeft de vaatwasser een speciale functie om vaat die moeilijk droogt toch droog te krijgen. Hij is geschikt voor 13 couverts. Als uw vaatwasser klaar is geeft hij een signaal. De flexibele korven zijn verstelbaar dus de vaat inruimen wordt hiermee een stuk makkelijker.
 • Aanbieding!

  Bosch SMV88PX16N vaatwasser

  1.649,00 887,00
  Deze Supersilence vaatwasser is volledig integreerbaar en erg stil. Hij is daarnaast ook erg zuinig met een A+++-10% energielabel. Hij heeft een capaciteit van 13 standaard-couverts. Hij heeft 8 programma's en 4 speciale functies. : * IntensiveZone: U kunt nu uw pannen en andere vaat die hardnekkig vuil hebben onder in de vaatwasser zetten voor een intensievere schoonmaak, terwijl uw glaswerk en andere delicate vaat in uw bovenkorf veilig blijft en een standaard schoonmaak krijgen. * Bedien via de App: U kunt nu uw vaatwasser bedienen met de Bosch app * HygiënePlus: deze functie garandeert een optimale hygiëne bij de afwas. Hij wast uw vaat af met extra hoge temperatuur. * Extra droog: Zorgt ervoor dat vaat die moeilijk droogt toch goed droog wordt. * Halve Belading: U kunt nu ook uw vaatwasser laten draaien ook al is hij maar half gevuld. Hij is Home Connect Ready via WLAN. Hij heeft speciale glasbeschermingstechniek waardoor u ook uw glazen veilig kunt schoonmaken. Ook heeft hij een TimeLight. Timelight is een resttijdindicatie op de vloer waardoor u weet of de vaatwasser nog bezig is en hoe lang nog . U kunt de start uitstellen tussen 1 en 24 uur. Hij heeft een zwarte display met witte tekst en een zwart bedieningspaneel met TouchControl. Hij heeft binnenverlichting en een akoestisch signaal bij einde programma. Dankzij de warmtewisselaar blijft de temperatuur stabiel en optimaal voor uw vaat. Hij heeft een waterbesparingssysteem waardoor hij maar 7,5 liter water gebruikt. Flexibele indeling Hij heeft VarioFlex Pro-servieskorven met flexibele onderdelen in rood en een extra ruime zilverkleurige servieskorf met handgreep. U kunt de bovenkorf in 3 hoogtes verstellen. Hij heeft in de bovenkorf 6 neerklapbare bordensteunen, een bestek etagère en 2 kopjes-etagères. In de onderkorf zit en bestekkorf, 8 neerklapbare bordensteunen, 2 kopjes-etagères en een steunbeugel voor glazen met een lange korf. Ook heeft hij een houder voor kleine voorwerpen.
 • Aanbieding!

  Bosch SMV88TX36E vaatwasser

  1.699,00 902,00
  De Bosch SMV88TX36E is volledig integreerbare PerfectDry vaatwasser met energielabel A+++. De vaatwasser is geschikt voor 13 standaard couverts en is voorzien van 8 programmas en 5 speciale functies waaronder een Stil-programma die werkt met een geluidsniveau van slechts 42 dB. Dankzij de PerfectDry technologie bereikt deze vaatwasser een perfect droogresultaat voor alle vaat, zelfs glazen en plastic worden perfect droog. De innovatieve ActiveWater spoeltechnologie geeft u de beste reinigingsprestaties met minder water- en energieverbruik waardoor deze vaatwasser zeer zuinig is in gebruik. Daarnaast heeft de vaatwasser de AquaSensor technologie waarmee met vuilherkenning automatisch het waterverbruik wordt aangepast op het type en de hoeveelheid vuil op uw vaat. Verder is de SMV88TX36E voorzien van een beladingsensor die de hoeveelheid vaat meet voor een optimaal waterverbruik. Ook heeft de vaatwasser een AquaStop-systeem, een EcoSilence Drive-motor, startuitstel en een TFT-kleurendisplay die u in één oogopslag alle informatie over het wasprogramma en de resterende tijd weergeeft. Met TimeLight wordt de resterende tijd ook op de vloer geprojecteerd.
 • Aanbieding!

  Bosch SPI25CS03E vaatwasser

  829,00 499,00
  De SPI25CS03E is een inbouwvaatwasser van Bosch en zorgt voor perfecte schone en droge vaat in een mum van tijd. Hij is voorzien van de VarioSpeed Plus-functie waarbij de spoeltijd met een druk op de knop kan worden verkort, zonder dat er wordt ingeleverd op reinigingsprestaties. De vaatwasser heeft ook een uitgestelde start, waarbij u zelf de start van het wasprogramma kan bepalen. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoelang het programma duurt. Ook is de vaatwasser voorzien van een draaiende sensor die het gewicht van de belading meet en hier het waterverbruik op past. DuoPower zorgt voor een optimaal reinigingsresultaat. Samen met de sproeiarm op de bodem en de dubbele sproeiarm in de bovenkorf wordt de vaat goed gereinigd. Ook is er een nieuw Glass 40°-programma aanwezig, een extra voorzichtig spoelprogramma voor glazen en zorgt voor het schoonste resultaat, optimale droging en briljante glans. Het 7-segment display geeft de resttijd aan van het programma en andere standaard informatie, zoals de bijvul-status. De vaatwasser heeft een capaciteit voor 9 standaard couverts en is voorzien van energieklasse A+.

Bosch Vaatwasser

Ben je op zoek naar een Bosch vaatwasser? Dan heeft Bosch er zeker één naar jouw wens! Bosch vaatwasmachines zijn stil, zeer zuinig en gebruiksvriendelijk. Bosch heeft zelfs een serie vaatwassers ontworpen die speciaal geschikt zijn voor mensen die wat langer zijn! Door de vaatwasser 5 centimeter hoger te maken, kan het serviesgoed makkelijk in en uit geruimd worden. Wil je een kwalitatief goede vaatwasser voor een mooie prijs, kijk dan eens bij de Bosch vaatwasmachines!

Bosch vaatwasser Serie 4 Vrijstaand

Dankzij de bovenkorf die geïntegreerd is in de Bosch vaatwasser serie 4 beschikt deze machine over meer ruimte voor de vaat. Deze bovenkorf kan op 3 verschillende hoogtes worden ingesteld, zelfs al de vaatwasser al gevuld is. Hierdoor is er ruimte voor 12 couverts. Door de VarioSpeed functie op deze Bosch vaatwasmachine is een vaatwasprogramma zo gedraaid en komt de vaat brandschoon uit de machine. De glazen worden door de speciale glasbeschermingstechnologie met zorg behandeld en blijven hierdoor langdurig mooi. Bepaal zelf wanneer de machine gaat draaien door de vertraagde starttijd in te stellen. De Bosch serie 4 is zeer goed voor het milieu en is voordelig in gebruik. Met een Energielabel A++ is dit een prachtige vaatwasmachine voor een mooie prijs.

Bosch vaatwasser Serie 6 Onderbouw

Ben je de vaatwasser vergeten aan te zetten en krijg je zo bezoek? Kies dan voor het korte vaatwasprogramma van de Bosch vaatwasser Serie 6. In no time is je vaat schoon en kun je de kopjes weer gebruiken. De Bosch vaatwasser Serie 6 heeft een energielabel A++ en is daardoor zeer milieuvriendelijk. Zeker als je kiest voor het Eco-programma zal het draaien van deze machine geen invloed hebben op je energie en water rekening. Het geluidsniveau van de Bosch vaatwasser Serie 6 bedraagt 44 dB. Je zult de machine dus amper horen draaien, ideaal bij een open keuken. Door de 5 verschillende temperaturen kies je eenvoudig het juiste programma en komt je vaat altijd brandschoon de machine uit!

Bosch vaatwasser Serie 8 Volledig geïntegreerd

De Bosch vaatwasser Serie 8 is voorzien van vele handige snufjes. Deze machine beschikt bijvoorbeeld over PerfectDry. Dit houdt in dat alle vaat, van plactic bekers tot wijnglazen perfect droog de machine uitkomen. Maak je gebruik van de functie VarioSpeed Plus dan draait deze machine een 3 keer zo snel programma en is de vaat binnen een mum van tijd klaar! De Bosch vaatwasser Serie 8 beschikt niet over bestekmandjes maar over een besteklade. Hierdoor wordt ook het bestek optimaal gereinigd. Deze zeer stille vaatwasser is ook nog een super zuinig. Met een energielabel van A+++-10% is dit één van de zuinigste machines die er op dit moment verkrijgbaar zijn!