De Bosch SBV46IX10N is een volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser met ruimte voor 13 couverts. Hij is van alle gemakken voorzien, zoals een beladingssensor waarmee je water en energie bespaart wanneer de vaatwasser niet vol zit. Verder zorgt de warmtewisselaar voor een gelijkmatige temperatuur voor het veilig afwassen van kostbaar glaswerk en porselein.
Voordelen van de Bosch SBV46IX10N
* Extra droog optie voor moeilijk te drogen vaat
* SilencePlus – aangenaam stil in gebruik
* Glas 40°C programma
* Verstelbare boven- en onderkorf
Bosch vaatwasser met vuilherkenning voor stralend schone vaat
De Bosch SBV46IX10N is een volledig integreerbare vaatwasser die gebruik maakt van ActiveWater-technologie. De vaatwasser is geschikt voor 13 couverts. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.
Met de AquaSensor herkent de vaatwasser de hoeveelheid vuil op je vaat en gebruikt lichtstralen om het spoelproces te regelen. De EcoSilence motor is uitzonderlijk stil en verbruikt minder energie. Hij werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties. Dankzij het InfoLight die op de vloer schijnt zie je of het apparaat nog bezig of al klaar is. De Bosch SBV46IX10N is voorzien van energielabel A++ en heeft een laag geluidsniveau van 46dB.