ETNA vaatwasser op basis van 160 jaar ervaring

Een vaatwasser bestaat nog geen tientallen jaren, maar een ETNA vaatwasser is gemaakt op basis van 160 jaar ervaring in keukenapparatuur. ETNA begon 160 jaar geleden met het gieten van fornuizen en raakte al snel thuis in de hele keuken. Inmiddels leveren zij kookplaten, magnetrons, afzuigkappen, ovens en ga zo maar door. Uiteraard hebben zij nog steeds fornuizen in het assortiment en ontbreekt een goed doordachte vaatwasser ook niet.

Bewuste keuzes

Om een serie vaatwassers te ontwikkelen is er veel nodig. Kennis, design, grondstoffen en onderzoek. ETNA heeft alles in eigen beheer, zodat over elk detail goed is nagedacht en bewuste keuzes zijn gemaakt. Hierdoor heb je een vaatwasser die staat als een huis. De verschillende materialen en designs zijn allen getest en alleen het beste van het beste gaat in productie.

Geïntegreerde vaatwasser

Een geïntegreerde vaatwasser is een vaatwasser die ingebouwd wordt in je bestaande of nieuwe keuken. Voor het oog lijkt het een keukenkastje te zijn, maar trek je hem open dan zie je direct dat er een sterk staaltje techniek achter het deurtje schuilt en dat je niet meer hoeft af te wassen. De geïntegreerde vaatwasser is er in verschillende maten, namelijk 45 en 60 centimeter. Door deze maten weet je zeker dat één van beiden in je keuken ingebouwd kan worden.

Vrijstaande vaatwasser

Wil je geen keukenkastje missen? Dan zijn er ook vrijstaande vaatwassers te verkrijgen. Deze zijn er in de maten 45, 55 of 60 centimeter. Je kunt kiezen uit een smalle of brede vaatwasser, de extra brede vaatwasser is het zogeheten ‘tafelmodel’.

Verschillende soorten

ETNA biedt keuze uit veel verschillende soorten vaatwassers. Naast de diverse maten en de opties van een geïntegreerde of vrijstaande vaatwasser is er keuze uit diverse programmamogelijkheden, materiaaluitvoeringen en kleur. De vaatwassers zijn er in het wit of zilver. Alle vaatwassers hebben minimaal energielabel A+ en meerde vaatwasprogramma’s zodat er voor elke gelegenheid een geschikt afwasprogramma is. Gooi die theedoek maar in de ring.