✔ +330 vaatwassers online ✔ Alleen topmerken ✔ De beste aanbieders vergelijken

Inventum vaatwasser van Hollandse kwaliteit

Een Inventum vaatwasser is pure kwaliteit van Hollandse bodem. Sinds het begin van de industrialisatie speelt Inventum een belangrijke rol in de Nederlandse apparatuur. De merknaam prijkt op menig vintage poster met bijvoorbeeld een van de eerste mobiele verwarmingen. Die blik op de toekomst en het oog voor kwaliteit maakt Inventum tot op de dag van vandaag een toonaangevend merk in diverse landen. Met een vaatwasser van Inventum haal je een stukje vaderlandse trots in huis.

Grote hoeveelheid couverts

Wat direct opvalt aan de vaatwassers van Inventum is de grote hoeveelheid ruimte. In de standaardmaat vaatwasser is er ruimte voor 12 couverts, dat betekent dat je nooit hoeft te kijken op een mee-eter meer of minder. Ook tijdens een partijtje heb je plaats genoeg in de vaatwasser en ben je een dag met z’n drieën thuis? Dan hoef je de vaatwasser eigenlijk maar één keer in de twee dagen aan te zetten, dat is pas goed voor het milieu.

Eén couvert is namelijk het bestek en servies van één persoon tijdens een drie-gangen menu. Een vaatwasser met 12 couverts is erg ruim, daar de meeste standaardvaatwassers van andere merken een ruimte bieden voor 9 couverts. Uiteraard biedt Inventum ook een kleine vaatwasser aan voor 6 couverts en een grote voor 15 couverts, zo is er voor elk gezin een juiste maat.

Veel programma’s

Inventum denkt groots, dat is al snel duidelijk. Naast ruimte voor een grote hoeveelheid couverts, bieden de vaatwassers ook een groot aantal programma’s. De vaatwassers beschikken over 6 tot 9 wasprogramma’s. Bijvoorbeeld verschillende automatische wasprogramma’s. Een automatisch programma is een programma wat zelf berekend hoeveel energie er nodig is en welke temperatuur het water moet hebben voor de vaat in de machine. Ook is er een speciaal programma voor een halve lading vaat zodat de vaatwasser minder energie en water gebruikt én sneller klaar is.

Ga naar de bovenkant