De Siemens SN636X08JE is een volledig geïntegreerde vaatwasser met 13 couverts en energieklasse A++. Dankzij VarioSpeedPlus is de vaat in minimale tijd perfect schoon en droog. Hiermee kun je het programma tot wel 66% verkorten. En met het auto-programma is de vaatwasser zeer eenvoudig in te stellen. Een druk op de knop en het auto-programma doet de rest.
Voordelen van de Siemens SN636X08JE
* VarioSpeedPlus: programma’s kunnen tot 66% worden verkort voor schone vaat in een minimale tijd.
* Auto-programma: met één druk op de knop regelt het auto-programma de hele vaat.
* Verstelbare bovenkorf met 3 niveaus
* InfoLight: projecteert een blauw licht op de vloer wanneer het programma loopt n stopt zodra de vaat klaar is
Siemens volledig geïntegreerde vaatwasser met VarioSpeedPlus
De Siemens SN636X08JE inbouwvaatwasser heeft ruimte voor 13 couverts en is 81,5 cm hoog en 59,8 cm breed. Dankzij energieklasse A++ gaat deze vaatwasser zuinig om met energie. De bovenkorf is in 3 standen verstelbaar. Deze vaatwasser is uitgerust met een glasbeschermingssysteem, warmtewisselaar aquasensor en doseerassistent. Daarnaast heeft hij 3 speciale functies: varioSpeed Plus, intensiveZone en extraDroog.
Met varioSpeedPlus is de vaat in minimale tijd perfect schoon en droog, omdat je programma's tot maar liefst 66% kunt verkorten. InfoLight projecteert een blauw licht op de keukenvloer als het gekozen programma loopt en stopt zodra de vaat klaar is. Met rackMatic is de bovenkorf eenvoudig op 3 niveaus in hoogte verstelbaar. En met één druk op de knop reguleert het Auto-programma de hele wascyclus, met een perfect resultaat.