My blog

Vaatwasserdeals

Whirlpool WFC 3C26 Vrijstaande Vaatwasser

Whirlpool WFC 3C26
Product Aantal couverts Energieklasse Testoordeel
Whirlpool WFC 3C26
14
A
7,9

Als je op zoek bent naar een ruime vrijstaande vaatwasser die energiezuinig is met een lage prijs? Kijk dan niet verder! Dit model vrijstaande vaatwasser van Whirlpool heeft alle benodigde specificaties!  

De Whirlpool WFC 3C26 Vrijstaande Vaatwasser wordt uitgebracht in een witte kleur  en beschikt over een afmeting van 85 centimeter hoog, 60 centimeter breed en 60 centimeter diep. Het model heeft een gewicht van 47 kilo. De bouwkwaliteit is van basisklasse. Met een ingebouwde ruimte voor 14 couverts biedt dit model veel opslag. Deze ruimte is ook flexibel in te delen door de neerklapbare steunen van zowel de bovenste als de onderste lade. De maximale diameter aan servies dat in de bovenste lade past is 23 centimeter en in de onderste lade kun je serviesgoed tot een diameter van 28 centimeter kwijt. Met de uitneembare bestekmand ruim je je bestek handig in vanaf je aanrecht of kun je extra ruimte onderin creëren dor de mand weg te laten. Er zitten een aantal wasprogramma’s op waaronder een standaard programma, een automatisch wasprogramma, een behoedzaam programma voor breekbare vaat, een ECO vaatwasprogramma, een kort programma en 

Formaat

Afmetingen van deze vrijstaande vaatwasser zijn standaard maten. Daarnaast is de hoogte ook standaard, er is een zogenaamd tafelmodel vaatwasser in huis mocht je dit model in huis willen halen!

Energieverbruik

Erg uniek is de zuinigheid van deze vrijstaande vaatwasser. Met een label A++ scoort dit model punten. Per jaar kost je dit gemiddeld €60,95 aan stroom en €3,53 aan water. Opties die te vinden zijn op dit model om hem te verduurzamen zijn automatische uitschakeling, energiezuinig vaatwasprogramma, warmwateraansluiting en het waterverbruik wordt aangepast aan de belading en de vervuilingsgraad.

Geluidsniveau
Met een geluidsniveau van 46 decibel heb je geen onacceptabel hard kabaal tijdens de werking van een wasprogramma, maar rustig slapen in de buurt van deze vrijstaande vaatwasser als deze aanstaat zal lastig worden. Gelukkig zit er een stille nachtmodus als vaatwasprogramma op waardoor er nog maar 38 decibel aan geluid wordt geproduceerd. Dit is echt enorm stil.

Extra functies

zoals we al eerder benoemden een stil nachtprogramma. Zoals bij de meeste modellen heeft ook de Whirlpool WFC 3C26 Vrijstaande Vaatwasser een indicator die aangeeft wanneer je je zout en glansspoelmiddel aan moet vullen. De kwaliteit van wassen is van middenklasse kwaliteit en het droogresultaat is van klasse A middels condens droogtechniek. De type waterbeveiliging die op dit model is ingebouwd is slangbeveiliging.

Geluid

Het geluid waarmee deze vrijstaande vaatwasser zijn normale programma’s draait is 47 decibel, wat best luid overkomt. Gelukkig beschikt het wel over een stil nachtprogramma en kun je ervan uitgaan dat tijdens de daluren geruisloos je vaat schoon wordt met maar 38 decibel.