✔ +330 vaatwassers online ✔ Alleen topmerken ✔ De beste aanbieders vergelijken

Indesit vaatwasser

Was jij even af? Met een Indesit vaatwasser in huis zeg je volmondig ja! De tijd dat je met je handen in het sop zat en daarna nog alles met een theedoek droog moest maken is voorbij. Je vult de Indesit vaatwasser eenvoudig en kiest het juiste programma voor je vaat. Binnen een korte tijd is de vaat schoon en zet je het zo weer terug in de kast! Ondertussen heb jij tijd om leukere dingen te doen dan de afwas! Een vaatwasser van Indesit kenmerkt zich door een betaalbare prijs en een eenvoudige bediening. Wil je een vaatwasser vergelijken met een ander model? Wij hebben hier de 3 best geteste modellen voor jou op een rijtje gezet!

Indesit vaatwasser EDIFP Inbouw

De Indesit vaatwasser EDIFP is een zeer stille machine. Deze produceert maar 42 dB waardoor je amper hoort dat de machine draait. Door de ruime en economische indeling van de machine is het mogelijk om tot wel 14 couverts in één keer te wassen! De speciale functie Aquasensor past het waterverbruik aan op hoe vuil de vaat is, maar ook op hoe vol de machine staat! Hierdoor is de machine zuinig en verbruikt hij nooit meer dan nodig is.

Indesit vaatwasser DIFP Inbouw

Met de Indesit vaatwasser DIFP hoef je niet bang te zijn dat je kristallen wijnglazen niet mooi uit je machine komen. Deze vaatwasser heeft namelijk een speciaal programma voor delicate vaat! Naast het programma “delicate vaat” heeft de Indesit vaatwasser DIFP nog 7 andere programma’s. Bijvoorbeeld intensief, voor de vuile vaat. Of een programma waardoor de vaat eerst geweekt wordt. Door gebruik te maken van de startuitstelfunctie bespaar je energie omdat de machine kan draaien in de daluren!

Indesit vaatwasser DFP Vrijstaand

De vaatwasser DFP is gelijk aan het hiervoor omschreven model. Echter is dit geen inbouw vaatwasser maar een vrijstaand model. Ideaal voor in de bijkeuken zodat je meer ruimte hebt om je serviesgoed op te bergen in de keuken!

Ga naar de bovenkant