✔ +330 vaatwassers online ✔ Alleen topmerken ✔ De beste aanbieders vergelijken
  • Aanbieding!
    Kenmerken van deze Indesit geïntegreerde vaatwasser: vaatwasser van volledig formaat met een ruimte voor een groot aantal couverts. Uitmuntende A++ energieklasse, voor een lager energieverbruik. Uitzonderlijk laag waterverbruik. Kleur wit. Innovatieve technologie garandeert extra stille werking, voor een bijzonder stil apparaat.
  • Aanbieding!
    De Indesit DIFP 68B1 A EU vaatwasser is zuinig in gebruik en maakt weinig geluid. U kunt de vaatwasser ook aanzetten wanneer die halfvol is, dankzij het halfvol programma. Verder kunt u ook grote pannen wassen door de bovenste korf uit de vaatwasser te halen. Voor- en nadelen van de Indesit DIFP 68B1 A EU * Maakt weinig geluid (46 dB) * Met speciaal programma voor als de vaatwasser maar halfvol is * Dankzij de delay timer wast uw vaatwasser de vuile vaat wanneer het u uitkomt * Heeft geen besteklade Inbouwvaatwasser met halfvol programma De vaatwasser heeft een delay timer waarmee u de start tot wel 24 uur kan uitstellen. Vul de afwasautomaat, voeg afwasmiddel toe, kies een programma en de Indesit wast de vuile vaat wanneer het u uitkomt! Verwijder de bovenste korf en er ontstaat een ruimte tot 53 cm. De gecombineerde werking van de inductiemotor en het nieuwe hydraulische systeem garandeert perfecte resultaten zelfs bij sterk aangekoekt vuil. En in slechts 60 minuten.
  • Aanbieding!
    Zoekt u een ruime inbouw vaatwasser? Dan zit u goed met de Indesit EDIFP 28T9 A EU. Er is maar liefst ruimte voor 14 couverts. En ook hele grote vaat, zoals een ruime soeppan, past in de vaatwasser. Door het bovenste rek te verwijderen, ontstaat er een ruimte van 53 cm hoog. Dankzij hydraulische technologie worden zelfs de hardnekkigste vlekken en voedselresten verwijderd. Voor- en nadelen van de Indesit EDIFP 28T9 A EU * Ruime vaatwasser met genoeg ruimte voor wel 14 couverts * Ook geschikt voor de extra grote vaat - Wanneer u het bovenrek verwijdert heeft de vaatwasser een binnenruimte van maar liefst 53 cm * Zelfs de hardnekkigste vlekken en voedselresten worden verwijderd dankzij hydraulische technologie * Met handige 24 uur startuitstel functie * Geen resttijdindicator die aangeeft wanneer de vaat schoon is Ruime inbouwvaatwasser voor 14 couverts De Indesit EDIFP 28T9 A EU is een volledig geïntegreerde vaatwasser met een capaciteit van 14 couverts. De vaatwasser heeft maar liefst 8 verschillende wasprogramma's met energieklasse A++. Daarnaast kunt u gebruik maken van startuitstel tot 24 uur en het bovenste rek kan verwijderd worden voor extra ruimte.

Indesit vaatwasser

Was jij even af? Met een Indesit vaatwasser in huis zeg je volmondig ja! De tijd dat je met je handen in het sop zat en daarna nog alles met een theedoek droog moest maken is voorbij. Je vult de Indesit vaatwasser eenvoudig en kiest het juiste programma voor je vaat. Binnen een korte tijd is de vaat schoon en zet je het zo weer terug in de kast! Ondertussen heb jij tijd om leukere dingen te doen dan de afwas! Een vaatwasser van Indesit kenmerkt zich door een betaalbare prijs en een eenvoudige bediening. Wil je een vaatwasser vergelijken met een ander model? Wij hebben hier de 3 best geteste modellen voor jou op een rijtje gezet!

Indesit vaatwasser EDIFP Inbouw

De Indesit vaatwasser EDIFP is een zeer stille machine. Deze produceert maar 42 dB waardoor je amper hoort dat de machine draait. Door de ruime en economische indeling van de machine is het mogelijk om tot wel 14 couverts in één keer te wassen! De speciale functie Aquasensor past het waterverbruik aan op hoe vuil de vaat is, maar ook op hoe vol de machine staat! Hierdoor is de machine zuinig en verbruikt hij nooit meer dan nodig is.

Indesit vaatwasser DIFP Inbouw

Met de Indesit vaatwasser DIFP hoef je niet bang te zijn dat je kristallen wijnglazen niet mooi uit je machine komen. Deze vaatwasser heeft namelijk een speciaal programma voor delicate vaat! Naast het programma “delicate vaat” heeft de Indesit vaatwasser DIFP nog 7 andere programma’s. Bijvoorbeeld intensief, voor de vuile vaat. Of een programma waardoor de vaat eerst geweekt wordt. Door gebruik te maken van de startuitstelfunctie bespaar je energie omdat de machine kan draaien in de daluren!

Indesit vaatwasser DFP Vrijstaand

De vaatwasser DFP is gelijk aan het hiervoor omschreven model. Echter is dit geen inbouw vaatwasser maar een vrijstaand model. Ideaal voor in de bijkeuken zodat je meer ruimte hebt om je serviesgoed op te bergen in de keuken!