✔ +330 vaatwassers online ✔ Alleen topmerken ✔ De beste aanbieders vergelijken

Een Whirlpool vaatwasser is een technisch staaltje vakmanschap

Wie een beetje van technisch vernuft houdt, komt al gauw uit bij een Whirlpool vaatwasser. Whirlpool is een merk waar je op kunt bouwen, kwaliteit en design staan in een hoog vaandel. En wie zich verdiept in het technisch vernuft van een vaatwasmachine van Whirlpool, is die natte theedoek snel vergeten.

Zoutindicator

Zout heeft een reinigende werking, maar kan niet gebruikt worden in plaats van vaatwastabletten of een ander vaatwasmiddel. Zout komt vanzelf in de vaatwasmachine door het water, en bovenal door de vuile vaat. In de vaatwassers van Whirlpool zit een elektronische zoutpeilindicator die het zoutgehalte in de vaatwasser in de gaten houdt. Dat is erg belangrijk, want te veel zout in de vaatwasser kan de vaatwasser aantasten waardoor hij stuk kan gaan. Daar zit niemand op te wachten.

Glansmiddelindicator

Naast een zoutindicator heeft Whirlpool ook een elektronische indicator voor glansmiddel ingebouwd. Als je glazen elke dag in de vaatwasser zet, kan het bij sommige vaatwassers gebeuren dat het glas van de glazen er dof uit gaat zien. Dat ziet er niet fris uit en daardoor koop je eerder nieuwe glazen. Met de ingebouwde glansmiddelindicator voorkom je doffe glazen en heb je gegarandeerd een schone, droge maar ook glanzende vaat. Zo zien je servies, je glazen en je bestek er iedere dag als nieuw uit.

Energiezuinig

De vaatwassers van Whirlpool zijn uiteraard zo gemaakt dat zij energiezuinig zijn. De vaatwassers hebben gegarandeerd een A-energielabel. De ene vaatwasser heeft een A+-label, de ander een A++-label en de meest milieu- en energievriendelijke vaatwassers beschikken over een A+++-label. Een vaatwasser met een A+++-label heeft een ‘uitmuntende energie efficiëntie’. Dat betekent dat er zo weinig mogelijk energie gebruikt wordt om het gewenste resultaat, een schone en droge vaat, te bereiken. Ook wordt er met dit label zo min mogelijk water gebruikt. Dat scheelt voor het milieu én voor jouw energierekening.

Ga naar de bovenkant