✔ +330 vaatwassers online ✔ Alleen topmerken ✔ De beste aanbieders vergelijken
 • Aanbieding!
  De Whirlpool WUC 3C24 P X is een volledig integreerbare vaatwasser geschikt voor 14 couverts en met een energielabel A++. Deze vaatwasser is voorzien van de innovatieve 6th SENSE® PowerClean Pro technologie. De intelligente 6TH SENSE® sensoren detecteren hoe vuil de vaat is en regelen in functie daarvan de waterdruk van de 28 krachtige stralen in de PowerClean-zone. De WUC 3C24 P X beschikt over 8 programmas waaronder Eco 50°C, Glazen 45°C en een nachtprogramma welke een geluidsniveau heeft van slechts 39dB. Daarnaast is de vaatwasser voorzien van een statisch droogsysteem en de mogelijkheid tot een warmwateraansluiting (tot 60°C). Met de optie All-in-1 kunt u het afwasmiddel kiezen afhankelijk van u voorkeur en de waterhardheid in uw regio. Hiermee zorgt u voor optimale afwasresultaten met poeder, zout en glansmiddel of een combi-tablet. Verder is de WUC 3C24 P X voorzien elektronische indicatie voor zout en glansmiddel, 4 opklapbare steunen in de bovenkorf, 4 neerklapbare bordensteunen in de onderkorf en een startuitstel van 1-24 uur. Dankzij de Aqua Stop wordt lekkage voorkomen. Het energieverbruik is 265kWh per jaar en de afmetingen van de WUC 3C24 P X zijn 820 x 595 x 570mm (HxBxD).
 • De Whirlpool WCIC 3C26 PE is een volledig integreerbare vaatwasser geschikt voor 14 couverts en met energielabel A++. De vaatwasser is eenvoudig in gebruik en beschikt over meerdere programma's. Onder andere het zuinige Eco 60 graden programma, 65 graden, kort, glaswerk en voorspoelen. Voordelen van de Whirlpool WCIC 3C26 PE * Ruimte voor grote pannen of wijnglazen dankzij de in hoogte verstelbare korf * Stille vaatwasser dankzij geluidsniveau van 46dB * De vaatwasser meet hoe vuil uw vaat is en past het programma hier op aan * PowerClean - Krachtige waterstralen verwijderen zelfs het meest hardnekkige vuil Inbouwvaatwasser met PowerClean Met de duidelijke elektronische bediening is de vaatwasser eenvoudig in gebruik. Hier kunt u onder andere de startuitstel bedienen. Deze functie maakt het mogelijk om uw vaatwasser naar wens uit te stellen waardoor u tijd bespaart. De vaatwasser is voorzien van meerdere programma's. Het Eco 50 graden programma is geschikt om normaal vervuilde vaat mee te reinigen en daarbij is dit het meest efficiënte programma op het gebied van energie- en waterverbruik. Ook kunt u onder andere kiezen voor het 65 graden programma, het normale Eco programma of het extra korte wasprogramma. Dankzij de krachtige spuitmonden achterin de machine heeft u altijd een stralend schone vaat, zelfs het meest hardnekkige vuil wordt aangepakt. De vaatwasser verbruikt in sluimerstand slechts 5 watt en in off-modus 0.50 watt en per wasbeurt verbruikt de vaatwasser maar 9 liter water. Het energieverbruik is 165kWh per jaar en de afmeting van de WCIC 3C36 PE zijn 900x600x570 mm (HxBxD).
 • De WCIO 3T321 PS E is een inbouwvaatwasser van Whirlpool. Deze vaatwasser beschikt over de 6th Sense sensoren die meten hoe vuil de vaat is. Hierdoor wordt de waterdruk, de kracht van de spuitmonden en het gebruik van middelen op de vuile vaat. Hierdoor is de vaatwasser zeer effectief en milieuvriendelijk. De Turbo optie zorgt ervoor dat de gekozen afwascyclus wordt verkort. Ook is het mogelijk om een uitgestelde start in te stellen zodat de vaatwasser start wanneer het u uitkomt. U kunt de bovenkorf van de wasmachine in hoogte verstellen, zelfs als deze volgeladen is. De vaatwasser beschikt over tien verschillende programmas, waaronder een nachtprogramma die heel stil is (41 dBA). Hij heeft plek voor 14 couverts. De vaatwasser heeft een waterverbruik van 9 liter en is voorzien van energieklasse A++.
 • Aanbieding!
  Whirlpool WCIO 3T333 DEF, een volledig integreerbare vaatwasser met 14 couverts. In de vaatwasser bevinden zich de PowerClean Pro en een PowerDry technieken. De PowerClean Pro techniek is bedoeld om het meest hardnekkige vuil weg te spuiten. Dankzij PowerDry kunt u de vaatwasser na de cyclus openen zonder dat er stoom uit de machine komt. Daarnaast is alle vaat vlekkeloos gedroogd.
 • Aanbieding!
  De WIO 3O33 DEL is een geïntegreerde vaatwasser van Whirlpool. Hij is voorzien van de 6th SENSE PowerClean technologie die zorgt voor uitstekende was resultaten zonder handmatig voorspoelen, inweken of schrobben. Het één uur durende Wash & Dry programma zorgt ervoor dat uw vaat in slechts één uur schoon en druppelvrij droog is. Ook is het mogelijk om een startuitstel te selecteren waarbij u de mogelijkheid krijgt om het afwasprogramma te laten starten wanneer u dat wenst. De vaatwasser is voorzien van modulaire FlexiSpace manden waardoor u vrij bent om uw vaatwasser naar wens in te delen. Hij biedt ruimte aan 14 couverts waardoor u ruimte genoeg heeft voor uw vuile vaat. De vaatwasser is voorzien van energieklasse A+++ waardoor hij zeer energiezuinig is.
 • Aanbieding!
  De Whirpool WIO 3T122 PS is een geïntegreerde vaatwasser met PowerClean Pro en energielabel A++. De innovatieve PowerClean Pro technologie zorgt met spuitmonden achterin de machine en sensoren die het vuil- en vetniveau van de vaat meten samen voor een stralende resultaat. De vaatwasser is geschikt voor 14 couverts en heeft 10 programmas waaronder het 1 uur Wash & Dry-programma. Ook kunt u kiezen voor de optie Halve Belading wanneer u niet wilt wachten tot de vaatwasser helemaal volledig gevuld is. En met de Express optie kunt u het gekozen programma verkorten. Dankzij de flexibele manier waarop u de vaatwasser in kunt ruimen en de in hoogte verstelbare bovenkorf kunt u de hem inruimen zoals u dat het beste uit komt. Verder heeft de vaatwasser een statisch droogsysteem, startuitstel van 1 tot 12 uur, resttijdindicatie en indicatie voor het bijvullen van glansmiddel en zout. Een warmwateraansluiting is mogelijk tot 60°C. De Whirpool WIO 3T122 PS heeft een jaarlijks energieverbruik van 265kWh en een geluidsniveau van 42dB.
 • De Whirlpool WFC 3B+26 is een vrijstaande, witte vaatwasmachine. Er is ruimte voor 14 couverts en dankzij startuitstel kunt u naar eigen inzicht uw programma's later op de dag of 's nachts starten. De WFC 3B+26 beschikt over 5 wasprogramma's. Met energielabel A++ en een ECO 50o wasprogramma is de WFC 3B+26 efficiënt en zuinig in gebruik.
 • Aanbieding!
  De Whirlpool WFC 3B+26 X is een vrijstaande, RVS-look vaatwasmachine. Er is ruimte voor 14 couverts en dankzij startuitstel kunt u naar eigen inzicht uw programma's later op de dag of 's nachts starten. De WFC 3B+26 X beschikt over 5 wasprogramma's. Met energielabel A++ en een ECO 50o wasprogramma is de WFC 3B+26 X efficiënt en zuinig in gebruik.
 • De WFC 3B16 is een vaatwasser van Whirlpool. Hij is voorzien van grote scharnieren die zorgen voor perfecte harmonie in uw keuken. De vaatwasser is voorzien van een startuitstel waarmee de mogelijkheid wordt geboden om het programma te starten op het tijdstip dat u het uitkomt, zodat u tijd en energie kunt besparen. De vaatwasser is flexibel in te delen dankzij de modulaire rekken met neerklapbare steunen. Ook is het bovenrek in hoogte te verstellen zodat er meer ruimte gecreëerd kan worden voor grotere voorwerpen. Daarnaast heeft de vaatwasser ook de optie om een halve lading te wassen. Deze optie optimaliseert water- en energieverbruik voor het afwassen van een kleine hoeveelheid. De vaatwasser heeft plaats voor 13 couverts en is voorzien van energieklasse A+.
 • Whirlpool dishwasher: white color, full size - WFC3C22 PnThis Whirlpool Dishwasher features: white color.Outstanding A++ energy rating, for reduced energyconsumption. Convenient digital countdown timer, toinform you when the washing cycle is complete. Innovativetechnology ensuring extra silent performance, for a veryquiet appliance. Superb cleaning performance, for idealwashing results.nnStart DelaynTailored for you. The Start Delay option allows you toset the Dishwasher to begin its cycle whenever mostconvenient for you, saving you both time and energy.nnSingle rack washing optionnOutstanding water efficiency. The single rack optionallows you to wash a small number of dishes withouthaving to wait to fill your Dishwasher. Enjoy perfectresults and low water consumption.nnUpper rack removabilitynRemovable upper rack. Your Dishwasher's removableupper rack allows you to create extra space whenneeded, as well as fit unusually-shaped items,effortlessly.nn14 Place SettingsnAll the space you need. This Whirlpool Dishwasherprovides 14 versatile place settings, so you can enjoyall the space you need, always.nnSuper SilentnSilent efficiency. This Whirlpool Dishwasher is designedto provide ideal results, while ensuring a silent noiseoutput, so you can enjoy some extra peace and quiet.nn6th SensenNo prewash required. technology provides perfectwashing results with no pre-washing, soaking orscrubbing by hand, while effectively reducing waterconsumption and costs.nnPowerclean PronPowerful water jets on the rear of the machine work todeliver supreme cleaning results on the toughest soil.The intelligent sensors detect the level of dirt andadapt the water pressure accordingly.nnFlexible washing optionsnIdeal space management. Add, remove or adapt thespace inside your Dishwasher as you like, thanks to themodular racks and foldable tines.

Een Whirlpool vaatwasser is een technisch staaltje vakmanschap

Wie een beetje van technisch vernuft houdt, komt al gauw uit bij een Whirlpool vaatwasser. Whirlpool is een merk waar je op kunt bouwen, kwaliteit en design staan in een hoog vaandel. En wie zich verdiept in het technisch vernuft van een vaatwasmachine van Whirlpool, is die natte theedoek snel vergeten.

Zoutindicator

Zout heeft een reinigende werking, maar kan niet gebruikt worden in plaats van vaatwastabletten of een ander vaatwasmiddel. Zout komt vanzelf in de vaatwasmachine door het water, en bovenal door de vuile vaat. In de vaatwassers van Whirlpool zit een elektronische zoutpeilindicator die het zoutgehalte in de vaatwasser in de gaten houdt. Dat is erg belangrijk, want te veel zout in de vaatwasser kan de vaatwasser aantasten waardoor hij stuk kan gaan. Daar zit niemand op te wachten.

Glansmiddelindicator

Naast een zoutindicator heeft Whirlpool ook een elektronische indicator voor glansmiddel ingebouwd. Als je glazen elke dag in de vaatwasser zet, kan het bij sommige vaatwassers gebeuren dat het glas van de glazen er dof uit gaat zien. Dat ziet er niet fris uit en daardoor koop je eerder nieuwe glazen. Met de ingebouwde glansmiddelindicator voorkom je doffe glazen en heb je gegarandeerd een schone, droge maar ook glanzende vaat. Zo zien je servies, je glazen en je bestek er iedere dag als nieuw uit.

Energiezuinig

De vaatwassers van Whirlpool zijn uiteraard zo gemaakt dat zij energiezuinig zijn. De vaatwassers hebben gegarandeerd een A-energielabel. De ene vaatwasser heeft een A+-label, de ander een A++-label en de meest milieu- en energievriendelijke vaatwassers beschikken over een A+++-label. Een vaatwasser met een A+++-label heeft een ‘uitmuntende energie efficiëntie’. Dat betekent dat er zo weinig mogelijk energie gebruikt wordt om het gewenste resultaat, een schone en droge vaat, te bereiken. Ook wordt er met dit label zo min mogelijk water gebruikt. Dat scheelt voor het milieu én voor jouw energierekening.