✔ +330 vaatwassers online ✔ Alleen topmerken ✔ De beste aanbieders vergelijken
  • Aanbieding!
    De Whirlpool WCIC 3C26 PE is een volledig integreerbare vaatwasser geschikt voor 14 couverts en met energielabel A++. De vaatwasser is eenvoudig in gebruik en beschikt over meerdere programma's. Onder andere het zuinige Eco 60 graden programma, 65 graden, kort, glaswerk en voorspoelen. Voordelen van de Whirlpool WCIC 3C26 PE * Ruimte voor grote pannen of wijnglazen dankzij de in hoogte verstelbare korf * Stille vaatwasser dankzij geluidsniveau van 46dB * De vaatwasser meet hoe vuil uw vaat is en past het programma hier op aan * PowerClean - Krachtige waterstralen verwijderen zelfs het meest hardnekkige vuil Inbouwvaatwasser met PowerClean Met de duidelijke elektronische bediening is de vaatwasser eenvoudig in gebruik. Hier kunt u onder andere de startuitstel bedienen. Deze functie maakt het mogelijk om uw vaatwasser naar wens uit te stellen waardoor u tijd bespaart. De vaatwasser is voorzien van meerdere programma's. Het Eco 50 graden programma is geschikt om normaal vervuilde vaat mee te reinigen en daarbij is dit het meest efficiënte programma op het gebied van energie- en waterverbruik. Ook kunt u onder andere kiezen voor het 65 graden programma, het normale Eco programma of het extra korte wasprogramma. Dankzij de krachtige spuitmonden achterin de machine heeft u altijd een stralend schone vaat, zelfs het meest hardnekkige vuil wordt aangepakt. De vaatwasser verbruikt in sluimerstand slechts 5 watt en in off-modus 0.50 watt en per wasbeurt verbruikt de vaatwasser maar 9 liter water. Het energieverbruik is 165kWh per jaar en de afmeting van de WCIC 3C36 PE zijn 900x600x570 mm (HxBxD).
  • Aanbieding!
    De Whirlpool WIO 3O33 DEL is een volledig geïntegreerde inbouwvaatwasser met PowerClean Pro techniek. Zelfs de meest aangekoekte vaat wordt schoon, zonder handmatig voorspoelen of inweken. Spuitmonden achterin de vaatwasser maken de vaat krachtig schoon. Sensoren meten het vuil- en vetniveau van de vaat en passen hierop automatisch de kracht van de spuitmonden en het gebruik van middelen aan. PowerDry onttrekt stoom uit de vaatwasser. Zo wordt zelfs plastic vaat perfect droog. Voordelen van de Whirlpool WIO 3O33 DEL * Power Dry - Uitstekende droogresultaten, zelfs bij plastic * PowerClean Pro - Krachtige spuitmonden achterin de vaatwasser verwijderen zelfs het meest hardnekkige vuil * Handmatig voorspoelen, inweken of schrobben is niet nodig * Makkelijk inruimen dankzij een modulair derde rek * Doordat pannen verticaal in het onderste rek kunnen worden geplaatst, creëer je ruimte voor 10 extra borden Whirlpool inbouwvaatwasser met PowerClean Pro en PowerDryDe WIO 3O33 DEL is een geïntegreerde vaatwasser van Whirlpool. Hij is voorzien van 6th SENSE PowerClean technologie die zorgt voor uitstekende wasresultaten zonder handmatig voorspoelen, inweken of schrobben. Het één uur durende Wash & Dry programma zorgt ervoor dat je vaat in slechts één uur schoon en druppelvrij droog is. Ook is het mogelijk om een startuitstel te selecteren waarbij je de mogelijkheid krijgt om het afwasprogramma te laten starten wanneer je dat wenst. De vaatwasser is voorzien van modulaire FlexiSpace manden waardoor je vrij bent om je vaatwasser naar wens in te delen. Hij biedt ruimte aan 14 couverts waardoor je ruimte genoeg hebt voor je vuile vaat. De vaatwasser is voorzien van energieklasse A+++ waardoor hij zeer energiezuinig is.

Een Whirlpool vaatwasser is een technisch staaltje vakmanschap

Wie een beetje van technisch vernuft houdt, komt al gauw uit bij een Whirlpool vaatwasser. Whirlpool is een merk waar je op kunt bouwen, kwaliteit en design staan in een hoog vaandel. En wie zich verdiept in het technisch vernuft van een vaatwasmachine van Whirlpool, is die natte theedoek snel vergeten.

Zoutindicator

Zout heeft een reinigende werking, maar kan niet gebruikt worden in plaats van vaatwastabletten of een ander vaatwasmiddel. Zout komt vanzelf in de vaatwasmachine door het water, en bovenal door de vuile vaat. In de vaatwassers van Whirlpool zit een elektronische zoutpeilindicator die het zoutgehalte in de vaatwasser in de gaten houdt. Dat is erg belangrijk, want te veel zout in de vaatwasser kan de vaatwasser aantasten waardoor hij stuk kan gaan. Daar zit niemand op te wachten.

Glansmiddelindicator

Naast een zoutindicator heeft Whirlpool ook een elektronische indicator voor glansmiddel ingebouwd. Als je glazen elke dag in de vaatwasser zet, kan het bij sommige vaatwassers gebeuren dat het glas van de glazen er dof uit gaat zien. Dat ziet er niet fris uit en daardoor koop je eerder nieuwe glazen. Met de ingebouwde glansmiddelindicator voorkom je doffe glazen en heb je gegarandeerd een schone, droge maar ook glanzende vaat. Zo zien je servies, je glazen en je bestek er iedere dag als nieuw uit.

Energiezuinig

De vaatwassers van Whirlpool zijn uiteraard zo gemaakt dat zij energiezuinig zijn. De vaatwassers hebben gegarandeerd een A-energielabel. De ene vaatwasser heeft een A+-label, de ander een A++-label en de meest milieu- en energievriendelijke vaatwassers beschikken over een A+++-label. Een vaatwasser met een A+++-label heeft een ‘uitmuntende energie efficiëntie’. Dat betekent dat er zo weinig mogelijk energie gebruikt wordt om het gewenste resultaat, een schone en droge vaat, te bereiken. Ook wordt er met dit label zo min mogelijk water gebruikt. Dat scheelt voor het milieu én voor jouw energierekening.

Go to Top